"" Lisa går på Berghs.: juni 2009

måndag 8 juni 2009

...and the living is easy

Nu tar Lisa går på Berghs! ett sommaruppehåll. Liksom skolan. Nej, gråt inte vänner! Ni kan ändå följa med mig på strövtåg ibland, om än i mindre skala.

Häng med under Sommarlovet

Nu tar jag på mig solbrillorna och drar ur sladden. På återseende den 17:e augusti, kramar!


PS. Kollade min statistik för första och sista gången på länge. Trodde ni helt försvunnit då jag varit tystlåten på senaste, men nejdå! Ni har troget tittat in regelbundet. Vilka fans :) Rörd blir jag! DS.

Bildspecial: Hejdå Stockholmslivet

Nej hejdå är det väl ändå inte, men det matchade ju rubriken på det förra inlägget så bra, om ni förstår. Livet på senaste:

Jag ska dra ned på mitt tunnelbaneåkande. Kära cykel kom tillbaka, allt är förlåtet!


Eller... bil kanske? Nedcabbat tack. Om det är soligt?


Om inte: Frukost och jobb med Dance for wells för DesignPassion på Cinnamon. Sämre kan man ha det en regnig tisdag.

Jag har köpt M:s kamera, sa jag det? Den har en fjärrkontroll. Foto ej beskuret. Behöver öva lite på den ja...

Suddigt fotar jag också. Götgatsbacken här.

Cementfabriken i Gröndal. Mobilkameran här dock. Rysk storkör i bakgrunden tänker jag mig...

Morgonpromenad runt Reimers Holme. Mycket Hornstull på senaste...

...Sollentuna är fint det också.


Men allra helst Vidabo. Huset i Skåne. Där jag är nu!

Pajskal behaving badly. Nu är ni snart uppdaterade, nutiden cirka fem timmar bort!

lördag 6 juni 2009

Bildspecial: Hejdå Berghs

Den sista veckan har varit rolig, och sorglig. Slututställningen. Eventen. Fest och skratt med klassisarna och Berghsarna i allmänhet.

Slututställning: Berghs Live. LL i soffan.


Mysiga montrar.

Glada avgångsstudenter.

Interaktiva slutarbeten.

Viv som gott sällskap.

Försäljning på plats.

Alltid på språng.

Klassen.


...och några från Reklamklassen.

Oh joy...


Undertecknad

fredag 5 juni 2009

Dance for wells

Som ni vet jobbade jag och M sista veckorna innan lovet med ett välgörenhetsprojekt. Mer om det kan ni läsa här. Vi gjorde grafiskt material till eventen (ett vernissage och en klubbkväll), det var väldigt roligt och givande, känns bra att jobba med något man tror på. Vi ställde upp gratis men fick som tack gräddkort på F12 hela sommaren. Kul bonus! Lite bilder från vernissaget i onsdags nedan.

Framsidan på den tryckta inbjudan som gick tu, ni får se i litet format här. Fotot är ett av de som såldes. Det som är speciellt med den är att papperet är blött, dvs den svarta bakgrundnen ni ser. Undertecknad fotade, geggade och exprimenterade en hel kväll, kul! Jag och M hade många bra och galna idéer för att ta in vatten i konceptet... sparas till regninga dagar.


Juste lokal med clean industrikänsla, Kammakargatan 11 i Stockholm.


Fotona som auktionerades ut; kända artister nedstänkta med smutsigt vatten (= brunnar behöver byggas på utsatta ställen. "Vattnet" var för övrigt egentligen te).


Cupcakes!


Affisch vi printade på superskrivaren i skolan. Så fin kvalitet!

Demokratisk dag


Hej från mobilen vänner! Det regnar här i Stockholm idag, ni har det säkert bättre än jag... som låten går. Fast jag har det ganska bra, jag gör ärenden och inväntar kvällens slutfest på Berghs! På måndag börjar alltså mer officiellt mitt sommarlov och då får ni möta min sommarblogg! Idag har jag sovit länge, varit och röstat, lämnat böcker på Konstfack (där sprang jag på den härliga gamla Hattstugan, vilken nostalgi! Jag tyckte alltid det lät så gott med honungskaka!) och nu är jag på på väg till skolan för att plocka åt mig det som är mitt på kyrkogården, dvs det överbelamrade utrymmet ovanpå skåpen... Sen blir det häng hos SuzieQ tills vi ettagluttare får komma på eftersläpp i ateljen. Kvällen avslutas på Fredsgatan 12, där är stor housefest för Dance for wells, ni vet välgörenhetsprojektet jag och M jobbat med. Jag lovar en bildlavalkad i helgen! Kramar från blivande tvåårsstudenten L