"" Lisa går på Berghs.: Uppvärmning

fredag 28 januari 2011

Uppvärmning

Godmorgon! Lite piggare idag. Hostig. Ingen feber. Så var det redogjort. Nu till det faktum att...

Jag är verkligen ingen tävlingsmänniska. Jag ställer upp, visst, men jag tycker det är nervöst och lite obehagligt; den roll man tilldelas gentemot sina medtävlande, väntan på resultatet, den eventuella besvikelsen.

Detta till trots har jag värmt upp designknölarna idag men ett litet tävlingsbidrag, se nedan. Det är ett förslag till form på ett SL-kort eller busskort som vi nystockholmare säger. Ni kanske känner igen bilden på något sätt? Japp, det är mitt gamla förpackningsmotiv från ett par år sen, som då satt på en burk ajvar och var tänkt att föreställa en grekisk skyline. Nu gjorde jag snabbt om den lite och slängde in Globen, moskéen på Söder, Kaknästornet och Stadshuset. Det däremellan kan väl tänkas vara slottet eller hötorgsskraporna eller något. Och så gjorde jag bilden mer blågul och ändrade texten förstås. Vad tycks?

Det finns en speciell kategori att ställa upp i för oss som går på en designskola. Att döma av de tidigare bidragen så är detta en tävling som de flesta nog väljer att bidra till med en nypa ironi. Eller inte alls.

Men det är just den sortens tävlingar, vänner, som man ska delta i. RÖSTA?

1 kommentar:

Jessica sa...

Jättefint, tycker jag, och röstar så klart!