"" Lisa går på Berghs.: Inspark

fredag 5 september 2008

Inspark

Gårdagen var rolig och överraskande. Årskurs två ordnade fest för oss, men innan dess var en extrainsatt föreläsning med norskan Stef Pyrat. Alla var taggade och fixade.Mången inte ont anande student antecknade flitigt då Stef pratade branding. Men gled hon inte lite väl mycket in på hur bra Norge är? Och var hon inte lite väl käck och flummig? Måns kläckte dock snabbt att Stef Pyrat ju är ett anagram - Fest Party :) Så efter en mycket märklig föreläsning stormade årskurs två in och deklarerade fest!
Vi hade alla blivit ombedda att klä ut oss till en person i tvåan vi fått namnet på. Mitt alterego var tydligen en hängiven fashionista, därför klädde jag mig i helsvart med en svart sjal runt huvudet och gick som "det nya svarta" :) Roligt nog hade hon kvällen till ära en liknande sjal runt huvudet så vi var förvillande lika.Kreatörer med fantasi.
Efter några omgångar pictionary styrde vi kosan ut på stan, för att äta sushi och sjunga karaoke. Kvällen slutade på 1900 på Regeringsgatan.Trött - dags att gå hem.

Inga kommentarer: