"" Lisa går på Berghs.: Sjuk, lek, grupp

måndag 20 oktober 2008

Sjuk, lek, grupp

Idag var en otroligt lång dag. Tyvärr råkade den även sammanfalla med att jag kände mig på väg att bli sjuk, vilket nu på kvällen visat sig stämma. Som tur var, var det också en rolig dag. Vi hade introduktionen till Brand X! Vad är detta då? Jo ett jätteprojekt där man arbetar över klassgränserna i ett skarpt projekt. Förra året var polisen i Dalarna uppdragsgivare, vilket man valde att presentera genom att låta rektorn gripas i cafeterian:

I år handlar Brand X om detta. Dagen till ära var skolan dekorerad i indisk stil, vi fick se Bollywoodfilm, dricka Cobraöl och äta indisk buffé. Trevligt, Berghs!

Tyvärr innebar det också ett mindre kaos på skolan med 200 pers i en trång syrelös sal, 40 minuters kö till micron vid lunchen och en halvdöd klass på Grafisk Form-lektionen. Helena Leach roade oss dock gott ändå med praktiska lekfulla övningar som lockade fram kreativitet ur våra slöa hjärnor.


Vilket osammanhängande inlägg det här blev? Ja, jag är ju sjuk så ni får ha förståelse! Inget kort på mig heller därför....

Inga kommentarer: