"" Lisa går på Berghs.: Ytterligare en bild till min portfolio

fredag 18 mars 2011

Ytterligare en bild till min portfolio



En utställningskatalog för Arkitekturmuseet, en utställning om kök. Detta bokomslag var bara ett mindre jobb men jag tycker det är fint och mysigt och själva fotograferingen var riktigt rolig att göra.Tänk på att jag var tvungen att få till en bild där utställningens namn, som sitter upptejpat (Kära lilla kök) hamnade precis i mitten - på bokens rygg.

3 kommentarer:

Hugo sa...

hej,
jag har följt din blogg ett tag nu. Tänkte söka Berghs till hösten o det är kul o få en liten inblick i det "beryktade berghslivet". Tänkte höra med dig om du vet ungefär hur många som söker. Vad jag förstått så är reklam och strategisk kommunikation och pr mest populära. Jag tänkte söka pr samt marknadskommunikation och tänkte höra med dig om du vet ungefär hur många som söker varje år?

essie sa...

Åh, den där är nog en av mina favoriter all time!

LB sa...

Essie: Tack! : )

Hugo: Kul att du läser min blogg! Och roligt att du ska söka till Berghs. Jag har ingen aning om vilken utbildning som är den mest populära, De du nämner har nog rätt skilda sökande.

Reklam är, så som Grafisk Design som jag går, en tvåårig utbildning. Medan Produktionsledning som den jag tror du menar heter bara är ett år. För de tvååriga utbildningarna behöver du även lämna in arbetsprover vilket gör att kanske färre söker men att de som väl gör det i gengäld vill gå där desto hellre. Jag tycker nästan det känns som två olika skolor ibland!

Hur många som söker, tja, det försökte jag också ta reda på en gång i tiden. Berghs håller ju det hemligt vilket jag då tyckte var irriterande men nu kan tycka är lite spännande. Men om jag ska gissa så har jag hört 150-200 som en generell siffra för de tvååriga utbildningarna. Lycka till och kom ihåg att du kan söka flera år i rad om du skulle vilja, ge inte upp! :)